Ontdek de nieuwe Escape Room in Overijssel: Hacked

Een groep hackers is momenteel bezig met de grootste identiteitsfraude ooit. Ze hebben het voorzien op persoonsgegevens van onschuldige burgers en beschikken over diverse geheime locaties, verspreid over de hele wereld. De gegevens die ze buit maken gebruiken ze om toegang te krijgen tot alles, maar rekenen vervolgens niks echt af. De rekeningen stapelen zich zo in rap tempo op…

Door het groeiende aantal toeristen hebben de hackers het de laatste tijd vooral voorzien op Giethoorn. Ze boeken vakantiehuisjes, etentjes en rondvaarten, maar allemaal op andermans naam. Mensen worden daardoor onterecht aangesproken op klaploperij. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er zich een geheime hackerslocatie bij het Eetcafé en Vakantiepark Giethoorn bevindt, maar de exacte locatie is momenteel nog onvindbaar. Hiervoor is jullie hulp nodig! De parkmanager zoekt naar mensen die het slachtoffer zijn geworden van de fraude of dit juist willen voorkomen. Alle hulp bij het onderzoek is van harte welkom.

Word jij gehackt?
Reserveer snel en zorg dat de identiteitsfraude binnen 90 minuten wordt gestopt!

Hacked is mogelijk gemaakt door de ontsnappingsgame Prison Break Paasloo, escaperoom De Slager van Oldemarkt en Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill. Het spel begint en eindigt altijd in of bij Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill. Het spel wordt het gehele jaar door gespeeld.

- Speeltijd: 90 minuten
- Maximaal 8 personen
- €125,00 per spel
- Goed voor teambuilding

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn