Affiliate Marketing Vakantieparken via Tradetracker

Profiteer van het succes van onze vakantieparken in Overijssel. Meldt u aan als affiliate bij ons partnerprogramma van Tradetracker.

Affiliate marketing

In samenwerking met TradeTracker bieden onze parken in Overijssel u een uniek partnerprogramma.

Parken:

- Villapark Weerribben Paasloo
- Waterpark Belterwiede Wanneperveen (nabij Giethoorn)
- Vakantiepark Giethoorn
- Residence Weerribben: Groepsaccommodatie tot 56 personen in Paasloo

Lees hieronder meer over dit programma en schrijf u in! Wij zijn aangesloten bij het affiliate netwerk van TradeTracker. Dit houdt in dat TradeTracker alle nieuwe klanten en verkopen registreren en de uitbetaling verzorgt. Registratie is in handen van een onafhankelijke partij, zodat u zeker wordt uitbetaald.

Over TradeTracker

TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze affiliate netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos.

Hoe werkt het partner programma?

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

Invulling partner programma?

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan partnerschap: Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar onze parken. Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op een van de 4 websites. Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website tot een sale zijn overgaan en er een eerste aanbetaling is gedaan, betalen wij u commissie.

Gebruik logos en merknamen

Wij hebben een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via Tradetracker waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknamen van onze parken worden gebruikt. Ook adverteren op onze parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan.

Hoe kan ik me aanmelden als partner?

Ga naar TradeTracker en meld u aan als publisher. Meld u daarna aan voor het programma van:

- Villapark de Weerribben
- Vakantiepark Giethoorn
- Waterpark Belterwiede
- Residence Weerribben

Kies een tekstlink of flash-, gif-, of jpeg-banner en plaats deze op uw website.

Wanneer een bezoeker via uw website een boeking maakt bij onze parken, wordt de commissie automatisch bijgeschreven op uw account. Zodra de boeking definitief is, wordt deze door ons goedgekeurd.

Uw uitbetaling wordt door Tradetracker verzorgd.