Routebeschrijving Vakantiepark Giethoorn

Plan hier uw route naar ons vakantiepark in Overijssel. Vakantiehuizen met boot direct aan het water. Bekijk hieronder naar de routebeschrijving om bij uw bestemming aan te komen. Komt u met het Openbaar Vervoer, de auto of een andere vervoermiddel? Lees goed de beschrijving hieronder.

Reisinfo: praktische informatie | aankomst & vertrek

Parkeren:
De auto kunt u parkeren op de parkeerplaats bij restaurant ‘t Vonder. Het adres van restaurant ‘t Vonder is Binnenpad 14. Vanaf hier is het ongeveer 400 meter lopen naar het park. Dit is de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Giethoorn heeft een een auto vrij dorpscentrum, dit is goed om te weten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan ter plekke.

U ontvangt bij inchecken een parkeerkaart, zodat u gratis gebruik kunt maken van de parkeerplaats bij ‘t Vonder. Er is een parkeerkaart bij iedere woning beschikbaar, dit is geldig voor één auto. Voor de 12-persoonswoning zijn er twee parkeerkaarten beschikbaar. De parkeerkaarten zijn tijdens uw vakantie of weekend weg onbeperkt te gebruiken.

Openbaar Vervoer:
Komt u met het openbaar vervoer? Dan reis u met de trein naar Station Steenwijk. Vanaf Station Steenwijk gaat bus 70 (Zwolle via Zwartsluis) richting Giethoorn. U kunt uitstappen bij Bushalte Dominee Hylkemaweg. Vanaf hier is het 1,5 km / 20 minuten lopen naar het Vakantiepark.

Let op: Indien u rijdt met een TOMTOM of navigatie, rijden wij aan om het adres Binnenpad 14, 8335 BR, Giethoorn aan te houden. Dit is het adres van Restaurant ‘t Vonder, de locatie waar u uw auto tijdens uw verblijf kunt parkeren.

Google maps

Coördinaten:
Breedtegraad: 52.7246546
Lengtegraad: 6.090561799999932
N 52° 43′ 28.757″
O 6° 5′ 26.022″

Aankomst: op de dag van aankomst kunt u inchecken tussen 15.00 en 17.00 uur aan. Mocht u op een later tijdstip arriveren, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de receptie via het telefoonnummer: +31(0)521 361332.

Vertrek: op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 10.00 uur.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf en eventueel de boot op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 100,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 14 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden.