Vakantiehuis – Tweede huis kopen in Giethoorn Overijssel

Bent u op zoek naar een tweede huis in het Venetië van het Noorden – Giethoorn – dan kunt u op Vakantiepark Giethoorn een waterlodge aankopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie hiervan. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een gegarandeerd rendement van 4,67% tot 5,92% 10 jaar.

Verkoopprijzen vanaf € 166.500,- tot € 489.500,- v.o.n. excl. BTW (inclusief elektrosloep en inventaris).

De Waterlodges

De sfeervolle waterlodges zijn gelijkvloers, zijn van alle denkbare gemakken voorzien en hebben een doordachte indeling (veelal met twee badkamers). Bij de aankoop van een lodge krijgt u een elektrisch aangedreven sloep cadeau! Bovendien kunt u bij een aantal woningtypen kiezen voor extra luxe items, zoals een sfeerhaard, sunshower en sauna. Hierdoor wordt uw tweede woning wel heel aantrekkelijk voor uzelf en/of eventuele huurders.

Giethoorn

De entree is gelegen aan het bekende Binnenpad, de enige doorgaande verbinding over het land in het centrum van het gezellige Giethoorn. Waterliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. In de zomer is het een komen en gaan van flanerende toeristen die op de vele terrasjes hun drankjes en lunch nuttigen. In de winter worden de grachten en meren overstelpt met schaatsliefhebbers. Houdt u van rust en natuur? Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt om de hoek.

Het project

Midden in het centrum van ‘het Venetië van het Noorden’ verrijst Vakantiepark Giethoorn, bestaande uit 84 waterlodges met sloep, uitgevoerd in vier verschillende typen. De kavels waarop de lodges zijn gelegen, grenzen allemaal aan het water. Vanuit de tuin vaart u met uw eigen sloep direct ”Het Bovenwijde” op, waar onder andere het bekende Smit’s Paviljoen te vinden is. Het park beschikt over een eigen receptie en café-restaurant. Inmiddels zijn er reeds 59 lodges geplaatst.

Laat u adviseren door de Vakantiemakelaar

Voor meer informatie of vragen over dit project kunt u terecht bij Vakantiemakelaar. Als dé specialist in recreatief vastgoed zijn wij u graag van dienst.

Telefoon: +31 (0)88-1845555
E-mail: info@vakantiemakelaar.nl

Klik hier om naar de website te gaan.