Sinterklaas in Giethoorn

December staat alweer voor de deur en dat betekent dat ook Sinterklaas met zijn pieten weer een bezoek brengt aan Nederland. Sinterklaas brengt natuurlijk ook een feestelijk bezoek aan Giethoorn, zodat je tijdens je vakantie of weekendje weg deze feestelijke dag niet hoeft te missen!

Op 23 november is de dag dat Sinterklaas met zijn stoomboot aankomt in Giethoorn. Om 13:30 uur zal het intochtfeest starten met muziek en veel gezelligheid. Verwacht wordt dat de stoomboot om 14:00 uur aan zal komen op de Kade van de Hylkema Boulevard. Tenminste, als alles maar goed gaat … Als Sinterklaas met al zijn pieten is gearriveerd, gaan we met zijn allen naar het Kulturhus in Giethoorn. Hier wordt voor het leukste kinderfeest van het jaar gezorgd! Er word gezongen en gedanst, er kunnen foto’s gemaakt worden met Sinterklaas en er is natuurlijk voor iedereen wat lekkers. Rond 15:15 uur nemen we afscheid van Sinterklaas en om 15:45 eindigt het feest in het Kulturhus.

Op 24 november komt Sinterklaas tussen 15.00 -16.00 uur samen met zijn pieten naar Vakantiepark Giethoorn. Hier vindt ook de Sinterklaas Burger Party plaats, geschikt voor jong én oud. Klik hier om je alvast in te schrijven, zodat je deze party niet hoeft te missen!