Slecht weer? Uitjes in buurt๐ŸŒง๏ธ

Is het slecht weer? Wij hebben wat leuke uitjes op een rijtje gezet!

๐Ÿ“THEATHER DE MEENTHE
๐Ÿš˜ 14 minuten
Theater
Rabo Theather De Meenthe is het theater van Steenwijk en omgeving, met een breed aanbod van voorstellingen. Bekijk de lopende voorstellingen door hier te klikken

๐Ÿš˜ 12 minuten
Biosscoop Steenwijk
Op zoek naar een activiteit als het regen? Ga naar Luxor Cinemas in Steenwijk.
๐Ÿ—ธ Theater
๐Ÿ—ธ Films
๐Ÿ—ธ Evenementen

๐Ÿ“ZWEMBAD
๐Ÿš˜ 13 minuten
De Waterwyck
Leef je uit in het Zwembad. Bij de Waterwyck is een kinderbad, zijn er glijbanen en is een wedstrijdbad. Heerlijk een middag binnen plezier en daarna afsluiten met een ijsje in de lounge.

๐Ÿš˜ 15 minuten
Bad Hesselingen
Vanuit Giethoorn is de afstand Meppel of Steenwijk even dichtbij. Bad Hesselingen beschikt over een subtropisch zwembad, een junglebad voor de kleinsten en een klimpark met minigolfbaan.
๐Ÿ—ธ Zwembad
๐Ÿ—ธGlijbanen

๐Ÿ“MONKEY TOWN FUN PLAZA
๐Ÿš˜ 16 minuten
Het meest veelzijdige sports and adventure centre van Noord Nederland! Indoor speeltuin, bowlen, fitness, groepslessen, yoga, lasergamen, indoor soccer, trampolinepark, bowling, zwemles, wellness, en nog veel meer, allemaal onder 1 dak!
๐Ÿ—ธ Indoor springen
๐Ÿ—ธ Bowlen
๐Ÿ—ธ Lasergamen

๐Ÿ“ORCHIDEEร‹NHOEVE
๐Ÿš˜ 28 minuten
Een jungle vol avonturen, Bekijk de prachtige bloementuin, doe mee aan een workshop of begroet de flamingo's. Laat jij de kleurrijke vogels uit je hand eten?
Met een grote indoor speeltuin en een winkel voor moois is dit het perfecte plek voor een jong en oud tijdens slecht weer!
๐Ÿ—ธ skyflora tuin
๐Ÿ—ธ amazonian regenwoud
๐Ÿ—ธ vlindertuin

๐Ÿ“RONDJE GIETHOORN (RAINPROOF)
Ook tijdens slecht weer valt er genoeg te beleven in Giethoorn. Heb je al gekeken bij onze buren? Edelstenen museum en winkel de oude Aarde laat je de schoonheid van moeder natuur zien. Daarnaast mag een bezoekje aan het museum van Giethoorn zeker niet ontbreken. Neem een kijkje in de geschiedenis van Giethoorn bij t' Olde Maat uus. Terug op het park? Dan kunnen de kinderen zich uitleven in de speelzolder en aan de slag met de bucketlist die in de parkmagazine staat op pagina 30.
๐Ÿ—ธ Giethoorn
๐Ÿ—ธ Museum
๐Ÿ—ธ Dichtbij