Duurzaam vakantiepark boeken? Vakantiepark Giethoorn maakt het mogelijk!

Bij het boeken van een vakantie is duurzaamheid een steeds belangrijker thema geworden in de reisbranche. Vakantiepark Giethoorn heeft grote stappen gezet om een duurzaam vakantiepark te worden. Het park beschikt over 436 zonnepanelen en heeft waterbesparende wc's en kranen. Ook zijn er slimme thermostaten en airconditioning die tevens kan verwarmen. Daarnaast is het tuinonderhoud voor 50% elektrisch en is een groot deel van het vakantiepark gasloos. Door te boeken bij Vakantiepark Giethoorn beperk je ook jouw ecologische footprint op vakantie.

Naast de ecologische voordelen biedt Vakantiepark Giethoorn ook tal van recreatieve activiteiten voor het hele gezin. Geniet van een ontspannen vakantie in een groene omgeving terwijl je jouw steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...