Kraaiennest 12

Met de hele familie er tussen uit? Dan zit u in het Kraaiennest perfect!

Dit Vakantieverblijf is geschikt voor 12 personen. Dit chalet is sfeervol ingericht met een lange eettafel met 12 zitplaatsen, ruime woonkamer en een moderne keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, oven en een vaatwasser. Deze familievilla heeft 6 slaapkamers waarvan 5 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Verder beschikt dit chalet over 4 badkamers met douche en toilet, ook zit er nog een los toilet in de hal. Verder beschikt de villa over een ruim en overdekt terras met terrasmeubilair en een uniek uitzicht over het aangrenzende meer het Bovenwijde. Deze familievilla beschikt over een luxe sloep welke geschikt is voor maximaal 12 personen. (De sloep is te gebruiken mits het weer het toelaat.)

Let op! Het Kraaiennest is gebouwd op palen en is alleen bereikbaar via een trap, daardoor is dit chalet niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

Goed om te weten: Vakantiepark Giethoorn is autovrij. De accommodaties zijn omringd door water en alleen met een steile voetgangersbrug te bereiken. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats bij Restaurant ’t Vonder op zo’n 400 meter van het park.

Loading...

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...