Geniet van een extra lang Pinksterweekend

Pinksteren 2024: Lekker weekendje weg in Giethoorn, Nederland

Op zoek naar een gezellig Pinksterweekend weg in Nederland? Kom dan naar Giethoorn en verblijf in onze comfortabele chalets op Vakantiepark Giethoorn. Geniet van een ontspannen verblijf in het hart van Giethoorn en ontdek de prachtige omgeving van Nationaal park Weerribben Wieden.

Verblijf in een chalet op Vakantiepark Giethoorn

Onze gezellige chalets middenin Giethoorn zijn perfect voor een weekendje weg met Pinksteren. Bovendien is er bij alle chalets een luxe sloep inbegrepen, behalve bij het Tiny House en de Lepelaar. Verken de waterwegen van Giethoorn op je eigen tempo en geniet van het prachtige uitzicht op het water.

Activiteiten in Giethoorn tijdens Pinksteren

Er is genoeg te doen tijdens Pinksteren in Giethoorn. Ontdek het Nationaal park Weerribben Wieden met het grote knooppuntennetwerk voor fietsen en wandelen. Geen fietsen? Geen probleem! Wij verhuren fietsen op de receptie, zodat je de omgeving op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Daarnaast verhuurt het Eetcafé op Vakantiepark Giethoorn Sups & kano's, zodat je ook op het water kunt genieten van de mooie omgeving.

Fietsen en wandelen in Nationaal park Weerribben Wieden

Nationaal park Weerribben Wieden is een prachtige plek om te fietsen en te wandelen. Met het grote knooppuntennetwerk kun je gemakkelijk een mooie route plannen. Fiets langs het water en door de natuur of wandel door de bossen en over de heidevelden.

Boek nu je Pinksteren weekend weg in Giethoorn!

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...