Wijde Blik 6

Een bijzonder huisje aan ''Het'' Bovenwijde. En vergeet het uitzicht niet....

 

De Wijde Blik is een houten bungalow geschikt voor 6
personen, gelegen aan het einde van Vakantiepark Giethoorn. Op de begane grondbevinden zich een woonkamer, een keuken met een vaatwasser, een slaapkamer en een badkamer met een douche en toilet. Op de eerste verdieping is er een overloop met 2 slaapkamers. Het verblijf beschikt over een houten berging en een ruim betegeld terras direct aan het meer. Van 1februari tot 1 november kun je gebruikmaken van een luxe elektrische sloep die bij jouw eigen steiger ligt. Geniet van een prachtig uitzicht over De Bovenwijde. Alle accommodaties zijn uitgerust met gratis wifi.

Goed om te weten: Vakantiepark Giethoorn is autovrij. De accommodaties zijn omringd door water en alleen met een steile voetgangersbrug te bereiken. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats bij Restaurant ’t Vonder op zo’n 400 meter van het park

Loading...

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...