Tijd voor het terras!🌞

Geniet van de buitenlucht, elkaar en heerlijke hapjes en drankjes.

📍PARK RESTAURANT BURGERS & GRILL
🚶‍♂️0 minuten
Eetcafe Giethoorn Burgers & Grill is hét adres voor de lekkerste burgers van de omgeving en guess what?! Het is gelegen op het park zelf, geen brug te ver😉 Met een fantastische
Indoor- playground oven het restaurant, hoef jij je niet druk te maken om de
kinderen. Het restaurant staat bekend om Build- your- own burgers, hotdogs en spareis.

📍GRANDCAFÉ FANFARE
🚶‍♂️5 minuten 🚲1 minuut
Wanneer je denkt aan Giethoorn, dan denk je aan de film Fanfare en dus ook aan het beroemde restaurant. Bij de Fanfare waan je je even terug in de tijd, maar de menukaart, het grandcafe en het terras zijn zeker van deze tijd! Voel je welkom in Gietoorn.

📍FRATELLI GIETHOORN
🚶‍♂️9 minuten 🚲2 minuten
Op zoek naar een italiaans restaurant in het Nederlandse Venetië? Bij restaurant Fratelli is het heerlijk vertoeven op het terras of kun je langs voor een goede afhaalmaaltijd. Gelegen aan de doprsgracht is het een heerlijke plek om uit eten te gaan en te genieten van goed lekker eten.

📍RESTAURANT 'T ACHTERHUUS
🚶‍♂️5 minuten 🚲2 minuten
Bijzonder goed eten doe je bij Restaurant 't Achterhuus. Je kan hier terecht voor heerlijke vis- en vlees gerechten of een compleet 3 gangen menu. Voor zwel lunch of diner kom je hier goed verzadigd weg. Het lounge terras is gelegen aan het water.

📍OTTERSKOOI
🚲17 minuten 🚘 10 minuten
Café- Restaurant de Otterkooi ligt gelegem in Dwarsgracht, wat ook wel het ''zusje'' van Giethoorn wordt genoemd. De Otterskooi beschikt over een ruime, gezellige bar, waar u voorafgaande aan het diner heerlijk ontspannen een aperitief kunt nuttigen om hierna van het heerlijke diner te kunnen genieten. De keuken kan het best omschreven worden als hollands/frans. Ze koken graag met verse en streekeigen producten.