Mei vakantie 2022

Vier de Meivakantie in Overijssel – Boek een week of weekendje weg gezellig bij Vakantiepark de Weerribben 

Met een beetje geluk kun je in de meivakantie al genieten van heerlijke zomerse temperaturen. Even weg tijdens een vakantie samen met het gezin. Ben je met een groter gezelschap? Wij hebben huizen t/m 24 personen.

Op het vakantiepark en in de directe omgeving zijn genoeg activiteiten te beleven wat Villapark de Weerribben tot een leuke locatie maakt voor een vakantie in de meivakantie! Pak de fiets en bekijk de vele leuke routes in het Weerribben Wieden gebied. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Ze kunnen een duik nemen in het overdekte zwembad, een bezoekje brengen aan de dieren in de dierenweide, een balletje slaan op de padelbaan, spelen in speeltuin of speelzolder, skelteren over het park of golven op de Adventure golfbaan.

Vakantiepark Weerribben is gelegen in de kop van Overijssel in de plaats Paasloo.
Het park is zeer geschikt voor jong & oud. Heb je specifieke wensen of vragen? Bel ons gerust of stuur een chat bericht.
Contact opnemen 


Vind uw favoriete accommodatie op Villapark de Weerribben

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

0
Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...